Topmenu

Lippen

Lippen

Purol_Lipstick_4,8g_in_blister_v2Purol_LipstickGevoelige lippen
De meeste Nederlandse consumenten gebruiken een specifiek verzorgingsproduct voor de lippen, want in ons gure klimaat is een beetje extra verzorging echt wel nodig. De lippen hebben geen talgkliertjes, dus missen een van nature beschermend vetlaagje. Daarbij komt dat de lippen nauwelijks over een hoornlaagje (het bovenste laagje van de opperhuid) beschikken, waardoor zij snel aan uitdroging blootstaan. Gure wind, kou en langdurig verblijf in centraal verwarmde ruimtes levert al snel droge en zelfs pijnlijk gesprongen lippen op. Daarom is een dagelijkse verzorging voor de lippen geen luxe maar een must.

Als lipstickbasis
Als dagelijkse verzorging is Purol Lipstick een prettig en subtiel product. De samenstelling beschermt de lippen tegen de verouderende werking van zonlicht en biedt ze een verzorgend laagje. Dit heeft een positief effect op de vochtregulering in de huid. Wanneer de huid van de lippen een goed vochtgehalte heeft, dan zijn de lippen voller. En: hoe gladder en zachter de lippen zijn, hoe mooier het resultaat van de lipstick!

Purol_Lippenbalsem_5ml_potje_in_blister_v2Purol_Lippenbalsem_5ml_potjeVerzachting en bescherming
Centrale verwarming, airconditioning, wind, zon, kou… het zijn zomaar wat gewone omstandigheden waar we dagelijks mee te maken kunnen krijgen. Geen wonder dat de gevoelige huid van de lippen wat extra verzorging kunnen gebruiken. Zowel Purol Lipstick als Purol Lippenbalsem heeft een verzachtende en beschermende werking en biedt UV-bescherming. De lippenbalsem bevat bovendien een cocktail van huidvitamines en heeft een zachte, zalfachtige textuur.
Ook is de lippenbalsem prima als basis voor de lipstick te gebruiken. U verkrijgt het mooiste resultaat als u de balsem even een minuutje in laat trekken alvorens u de lipstick opbrengt. Dep voorzichtig met een tissue de huid rond de lippen af. Als crèmerestjes achterblijven, loopt uw lipstick namelijk sneller uit.

Purol_Gele_Zalf_30ml_v2Koesterend en helend
Bij heel gevoelige lippen en bij extreme omstandigheden (veel zon, guur weer en wintersport) kunnen de lippen uitzonderlijk droog worden. Zo droog zelfs, dat de huid springt en er velletjes en zelfs kloofjes verschijnen. Onder deze omstandigheden biedt Purol zalf ● onguent soelaas. De gele zalf heeft een heilzame, helende werking op de gesprongen huid van de lippen en werkt snel en doeltreffend. Om deze problemen voor te zijn, kan de huid bij extreem guur en koud weer worden beschermd met Purol Vaseline.
Purol_Vaseline_50ml_v2De vaseline vormt een beschermend laagje over de lippen, waardoor extreme weersomstandigheden geen vat hebben op de lippenhuid. Als de lippen (weer) in hun normale conditie zijn, kunt u ze perfect onderhouden met Purol Lipstick of Purol Lippenbalsem.